Onze Werkwijze

Professioneel

Met je belastingzaken ben je bij ons aan het goede adres. We hebben veel financiële en fiscale kennis in huis, en we houden die kennis altijd up-to-date.

 

Laagdrempelig

Boekhouders en accountants zijn vaak formeel en vinden vooral zichzelf en hun vak belangrijk en dat vinden we jammer. Natuurlijk nemen we ons werk serieus, maar op ons kantoor hanteren we een informele stijl passend bij onze klanten: de MKB-er of ZZP-er. Laagdrempeligheid staat bij ons voorop: onze klanten kunnen ons altijd vragen stellen die we dan zo veel mogelijk beantwoorden in begrijpelijke taal. Het is soms ingewikkelde materie, dus het kan niet altijd heel simpel, maar we doen ons best.

 

All-in tarief

Uurtjes schrijven vinden we onsympathiek, dus daar doen we niet aan. Je krijgt van ons altijd een vaste prijsopgaaf voor een heel jaar, en daar zit alle advisering in. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er bij elk vraagje of gesprekje een extra factuur op je deurmat valt. Alleen als je ons een substantiële extra opdracht geeft die buiten de gewone afspraken valt, rekenen we daarvoor extra, maar dat zullen we altijd van tevoren met je bespreken.

 

Betaalbaar

Natuurlijk moet er bij ons ook brood op de plank, maar we zijn geen geldwolven. We houden onze tarieven bewust laag zodat ook ‘de kleinere jongens (en meisjes)’ bij ons terecht kunnen.